210-8031284 | 210-8035820 dentmari@otenet.gr
Επιλογή Σελίδας
 • odontiatriko kentro vrilissiwn
 • odontiatriko kentro vrilissiwn
 • odontiatriko kentro vrilissiwn
 • odontiatriko kentro vrilissiwn
 • odontiatriko kentro vrilissiwn
 • odontiatriko kentro vrilissiwn
 • odontiatriko kentro vrilissiwn
 • odontiatriko kentro vrilissiwn
 • odontiatriko kentro vrilissiwn
 • odontiatriko kentro vrilissiwn
 • odontiatriko kentro vrilissiwn
 • odontiatriko kentro vrilissiwn

– Εξοπλισμός –

9

Το CEREC CAD/CAM – η αιχμή της τεχνολογίας – είναι ένα μηχάνημα το οποίο αποτελείται από δύο μέρη: Ένα λογισμικό το οποίο επεξεργάζεται με τη βοήθεια ενός Η/Υ τις πληροφορίες που του δίνουμε μέσω μιας ενδοστοματικής κάμερας και τις μεταφέρει σε μία συσκευή – τόρνο η οποία κόβει κύβους (blocks) πορσελάνης με ακρίβεια και πιστότητα κατασκευάζοντας την τελική αποκατάσταση. Πρόκειται για ρομποτική οδοντιατρική δηλαδή για οδοντιατρική η οποία στηρίζεται μηχανικά και σχεδιαστικά σε computers.

9

Το Αμερικάνικο μηχάνημα λεύκανσης BEYOND. Πρόκειται για λευκαντικό επιταχυντικό σύστημα, πρωτοπόρο στη τεχνολογία της λεύκανσης. Χρησιμοποιεί μπλε ενεργοποιημένο φως σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και με ειδικό μήκος ακτινοβολίας, δεν ερεθίζει καθόλου τους μαλακούς και σκληρούς ιστούς στόματος. Η τεχνολογία των οπτικών ινών και τα πολλαπλά φίλτρα του συστήματος, εξασφαλίζουν τέλεια προστασία και άνεση.

Εξοπλισμός ιατρείου
9

Ορθοπαντομογράφο για πανοραμικές και πλαγιοκεφαλομετρικές ακτινογραφίες για την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

9

Ψηφιακή οπισθοφατνιακή ακτινογραφία DIGORA για ακτινογραφίες με μεγαλύτερη διαγνωστική αξία και μικρότερη ακτινοβολία.

9
Αυτόκαυστο κλίβανο για πλήρη και ασφαλή αποστείρωση.
9

Μηχάνημα αυτόματης ανάμειξης αποτυπωτικών υλικών για μεγαλύτερη πιστότητα μέτρων και κατ’ επέκταση ακριβέστερες προσθετικές αποκαταστάσεις.

9

Ποδιά από μολύβι για προστασία του ασθενή από την ακτινοβολία της ακτινογραφίας.

9

Σύγχρονα εργαλεία που υπόκεινται στα τελευταία στάνταρ  αποστείρωσης σε αυτόκαυστο κλίβανο.

9

Εξελιγμένα υλικά για μεγαλύτερη απόδοση στην αισθητική αλλά και αντοχή στις απαιτητικές λειτουργίες του στοματογναθικού συστήματος.

Σημαντική ενημέρωση για τη λειτουργία του ιατρείου

Το Οδοντιατρικό Κέντρο Βριλησσίων, οι ιατροί και το προσωπικό, θέλοντας να προστατεύσει στο έπακρο την υγεία των ασθενών του, έναντι οποιασδήποτε λοίμωξης και ιδιαίτερα του SARS-CoV-2, εφαρμόζει απόλυτα τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Οδοντιάτρων και του Συμβουλίου των Ευρωπαίων Οδοντιάτρων.

Συγκεκριμένα για την  αποφυγή συνωστισμού τα ραντεβού είναι προκαθορισμένα τηλεφωνικά.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία θα πρέπει, με βάση τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τα διεθνή πρωτόκολλα, να απαντηθούν ερωτήσεις οι οποίες είναι πάγιες για όλους τους ασθενείς (πχ έχετε κάνει πρόσφατα εξέταση για Κορωνοϊό και αν ναι ποιο ήταν το αποτέλεσμα…).

Σε περίπτωση που κάποιος ασθενής παρουσιάζει κάποιο  από τα συμπτώματα ίωσης ( βήχα, δέκατα, πυρετό ή κόπωση…) ειδοποιεί το προσωπικό και το προσωπικό μας τον κατευθύνει κατάλληλα. Αν ωστόσο γίνει αντιληπτό άτομο στο ιατρείο με κάποιο ύποπτο σύμπτωμα θα του ζητηθεί να μετακινήσει το ραντεβού του για μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Στο ιατρείο προσέρχεται ο ασθενής χωρίς συνοδό και συνοδεύονται από έναν συνοδό μόνο  τα άτομα που χρήζουν βοηθείας και τα πολύ μικρά παιδιά.

Στον χώρο αναμονής ο ασθενής προσέρχεται με μάσκα και απολυμαίνει τα χέρια του με απολυμαντικό, που διατίθεται κατά την είσοδο του.

Επιπροσθέτως στον χώρο αναμονής δεν υπάρχουν διακοσμητικά, περιοδικά ή αντικείμενα πέρα των επιβεβλημένων.

Στον χώρο της θεραπείας λειτουργούν καθαριστές αέρα που ανανεώνουν τον πενταπλάσιο όγκο του αέρα ανά ώρα, με 7 φίλτρα μεταξύ των οποίων HEPA και UV για πλήρη αποστείρωση από μικρόβια, ιούς και μύκητες καθ’ όλη την διάρκεια των συνεδριών. Επιπλέον ο χώρος θεραπείας αερίζεται μετά από κάθε συνεδρία.

Ο χώρος της θεραπείας προκειμένου να υποδεχτεί τον ασθενή απολυμαίνεται μετά από κάθε χρήση.

Οι ιατροί χρησιμοποιούν, όπως όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του κέντρου, χειρουργικές μάσκες και γάντια μιας χρήσης, σκουφάκι, γυαλιά και προσωπίδα.

Η διαδικασία, τα μέτρα προστασίας και η εμφάνισή μας μπορεί να άλλαξαν, ωστόσο εμείς παραμένουμε το ίδιο φιλικοί και ανθρώπινοι προκειμένου να υποδεχτούμε τους ασθενείς μας με κατανόηση και  φιλική διάθεση και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στα 2108031284 και 2108035820 και μέσω email στο dentmari@otenet.gr.

Ευχαριστούμε και πάντα στην διάθεσή σας!